Detenen un tenor per abusos sexuals a una alumna a Calella

Una altra jove va presentar denúncia contra el músic el juliol i els Mossos no descarten més casos

El tenor Albert Deprius

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns el tenor Albert Deprius, acusat d’abusos a una menor alumna seva entre els anys 2010 i 2014, segons ha avançat el diari Ara.

La jove, que llavors tenia entre 14 i 18 anys, el va acabar denunciant al novembre. Al músic se li imputen delictes d’agressió sexual, assetjament i contacte amb menors a través de xarxes socials. Després de la detenció, es preveu que dimarts passi a mans del jutge a Arenys de Mar, al Maresme.

Segons ha avançat l’Ara, almenys una segona víctima l’hauria denunciat també al juliol i una tercera dona ho hauria fet l’any 2016. Llavors, però, el cas s’hauria resolt amb un acord extrajudicial.

Els Mossos no confirmen per ara aquest extrem i afirmen que la investigació continua oberta després de la darrera denúncia, que és la que ha desencadenat la detenció. No descarten, però, que hi puguin haver més casos.

Deprius és director de l’escola de música Can Salom de Calella, al Maresme; director del Cor i Orquestra Harmonia, i director artístic, també a Calella, de la Temporada Lírica i el Festival Internacional Canta al Mar.

(Visited 127 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari