Corinna revela que el CNI va entrar al seu apartament de Mònaco i li va robar informació

Joan Carles I tenia un grup de WhatsApp amb els exmarits de Larsen i els seus fills per desprestigiar-la

Joan Carles I i Corinna Larsen
Joan Carles I i Corinna Larsen

L’examant del rei emèrit Joan Carles I, Corinna Larsen, denuncia que els serveis secrets espanyols van crear un pla per implicar-la en un delicte de malversació. Tot plegat amb el vistiplau de l’emèrit. Larsen revela que el CNI va entrar dins del seu apartament de Mònaco i li van robar tot d’informació secreta per poder-la acusar de lladre.

Diu que va poder veure el document secret on se la intentava inculpar perquè José Manuel Villarejo l’hi va mostrar en una reunió: “Em va semblar molt real. He vist molts documents governamentals i això no era una falsificació barata. Alguns dels continguts només els haurien pogut extreure dels arxius robats de la meva oficina a Mònaco”.

D’altra banda, també revela que Joan Carles I tenia un grup de WhatsApp amb els seus exmarits i els seus fills per desprestigiar-la. És el que explica al setè episodi del podcast Corinna y el rey: “Es feien dir a ells mateixos The Pride (‘La Manada’). En aquest grup de WhatsApp hi havia Joan Carles; el meu primer marit, en Philip; el meu segon marit, en Casimir, i els meus dos fills”.

(Visited 47 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari