Confirmada l’obertura de judici oral a la consellera Garriga, Jové i Salvadó

El TSJC desestima els recursos perquè considera que hi ha indicis suficients i que no calen més proves

La consellera Natàlia Garriga

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha confirmat aquest dilluns les interlocutòries amb què va tancar la instrucció i va obrir judici oral a la consellera Natàlia Garriga i als ex-alts càrrecs de la Vicepresidència d’Economia i Hisenda i actuals diputats d’ERC al Parlament Josep Maria Jové i Lluís Salvadó, pels seus papers en els preparatius de l’1-O.

El TSJC, en concret, ha desestimat els recursos de súplica interposats per Garriga i Jové. En el cas de la consellera de Cultura de la Generalitat, encausada per la presumpta comissió d’un delicte de desobediència greu, el TSJC ha descartat l’arxivament considerant que existeixen suficients indicis per processar-la.

Pel que fa al president del grup parlamentari d’ERC, que es troba a un pas de ser jutjat per desobediència, prevaricació i malversació, com Salvadó, el tribunal ha desestimat practicar les proves reclamades, ja que considera que la defensa ha demanat les mateixes que abans sense aportar nous arguments.

(Visited 68 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari