Sánchez ha afirmat que “val la pena” prendre “decisions arriscades” per “treure dels jutjats” el conflicte de Catalunya

El PSOE i Unides Podem presentaran una esmena a la proposta d'ERC per modificar la malversació amb una nova accepció del delicte

Pere Aragonès amb Pedro Sánchez
Pere Aragonès amb Pedro Sánchez

El president del Govern central, Pedro Sánchez, ha assegurat que “val la pena” prendre “decisions arriscades” per “treure dels jutjats el conflicte” de Catalunya. La defensa de la desjudicialització ha estat el seu principal missatge avui, diumenge 11 de desembre, al Palau de Congressos a Barcelona davant de 2.500 assistents.

El PSOE i Unides Podem presentaran una esmena a la proposta d’ERC per modificar la malversació amb una nova accepció del delicte: el “desviament pressupostari irregular” de diners públics amb una finalitat diferent a la que estiguessin destinats.

Seria un tipus de pena d’entre un i quatre anys de presó i sis d’inhabilitació en el qual asseguren que podria encaixar l’organització del 1-O. Amb aquesta modificació es rebaixaria la pena per als encausats del ‘procés’.

“És una decisió política de primer nivell rescatar a Catalunya de la crispació per retornar-la a la convivència”, ha expressat Sánchez. “Val la pena. No vull que torneu a viure els dies tan infaustos i tan tristos”, ha sentenciat.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari