El col·lectiu LGTBI protesta contra les “retallades” del PSOE a la llei trans a Barcelona i a 16 ciutats més d’Espanya

La ministra de Drets Socials i Agenda 2030 i secretària general de Podemos, Ione Belarra, ha donat suport als convocants amb un missatge a Twitter

Bandera trans davant del Congrés dels Diputats (FELGTBI+)

El col·lectiu LGTBI es manifestarà avui, dissabte 10 de desembre, a Barcelona, Madrid i 15 ciutats més d’Espanya per defensar la llei trans i per reclamar al PSOE que no faci retallades en la norma després de la decisió dels socialistes de presentar una esmena faria obligatori que un jutge hagi d’autoritzar el canvi de sexe registral dels menors de 16 anys.

Més de 60 organitzacions protestaran amb el lema ‘Drets humans sense retallades per a ‘todes’’. “Exigim al partit socialista que respecti els drets aprovats al Consell de Ministres i que deixi d’utilitzar a la nostra infància com a arma llancívola a les seves conteses polítiques”, ha indicat la presidenta de la Federació Estatal LGTBI+, Uge Sangil.

La manifestació de Barcelona es produirà a les 17:00 hores en la ‘superilla’ de Borrell, a la confluència del carrer de Compte Borrell i Parlament. La mobilització de Madrid s’iniciarà a les 17:00 hores a la plaça de l’Emperador Carles V, a la glorieta d’Atocha, i finalitzarà a la plaça de Jacinto Benavente, on es llegirà un manifest.

La ministra de Drets Socials i Agenda 2030 i secretària general de Podemos, Ione Belarra, ha donat suport als convocants amb un missatge a Twitter. “Els drets de les persones trans són irrenunciables. Per això la llei trans ha de ser ja una realitat. Aquest dissabte tots, totes i ‘todes’ a defensar els drets LGTBI”, ha expressat.

(Visited 61 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari