Un restaurant acusa Cuevillas de voler marxar sense pagar

El diputat de Junts va fer un tuit en el qual acusava l'establiment de preu desproporcionat

Jaume Alonso-Cuevillas
Jaume Alonso-Cuevillas

El diputat de Junts per Catalunya al Parlament, Jaume Alonso-Cuevillas, ha protagonitzat una picabaralla a Twitter amb el cap de sala del restaurant Mimolet de Girona, Álvaro Ureña. Aquest dimecres el diputat de Junts publicava una piulada, que després va esborrar, en la qual deia: “Dinar avui al Restaurant Mimolet de Girona. Qualitat excepcional, Preu desproporcionat. Atenció millorable”.

Aquest ha estat respost per Ureña, el qual ha publicat: “Entenc que després d’una ampolla de vi tu sol i de voler marxar sense pagar-la, t’han entrat ganes de deixar-nos pels terres i has escrit aquest tuit”. El cap de sala del Mimolet afegia: “Jo no diré res al respecte sobre la teva persona, la gran majoria de seguidors que tens saben lo prepotent que ets. No tornis. Mai”.

Álvaro Ureña ha publicat una altra piulada en el qual argumentava que “no hem tingut un mal dia, el que hem tingut és un mal client. Un que no volia pagar, que parlava amb prepotència i que ha faltat el respecte a una companya. Aquest senyor no és ningú, és un client més. Volia esclaus al seu servei i no els ha tingut”.

Aquest divendres, Alonso-Cuevillas ha publicat nous missatges a Twitter en els quals diu: “Demano disculpes per haver provocat una polèmica que vaig encetar jo mateix amb una piulada que no hauria d’haver publicat. Un agradable àpat al restaurant Mimolet de Girona, de cap manera havia de convertir-se en una baralla pública amb un dels seus empleats”.

El diputat de Junts ha afegit que “lamento les desqualificacions gratuïtes, però assumeixo que vaig ser jo qui havia d’haver estat més prudent i responsable. Tornaré al Mimolet i gaudiré dels seus serveis com he fet sempre, amb estima i generositat”.

(Visited 207 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari