Pedro Sánchez farà campanya a Catalunya

Els partits estan dissenyant ja les seves campanyes per a les municipals del maig. Com és habitual en totes les formacions d’àmbit estatal, el PSC prepara també les visites de líders espanyols o d’altres territoris per participar en mítings i actes de suport als seus candidats a l’alcaldia. I, si els plans inicials es mantenen, aquest cop seran pocs.

El PSC ha demanat que el president espanyol, Pedro Sánchez, passi per Catalunya en un parell d’ocasions durant la campanya, i té previst demanar a figures com l’expresident Zapatero, el ministre Miquel Iceta o la presidenta del Congrés, Meritxell Batet, que també vinguin. Però sembla que tenen clar que no volen altres ministres ni cares que, a hores d’ara, creuen que resten més que sumen.

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, està decidit a no canviar d’estratègia política. Fins ara, amb pocs moviments i una oposició de mà estesa al Govern, li ha anat tan bé que no para de créixer a les enquestes electorals. És per això que ha donat ordre als seus quadres intermedis de no variar l’estratègia, ara que ERC sembla que els necessitarà més al Parlament, donada l’actitud de confrontació dura de Junts.

(Visited 64 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari