Patrícia Plaja ja exhibeix el seu color partidista

La portaveu del Govern de la Generalitat, Patrícia Plaja, va assumir el càrrec amb un perfil pretesament “independent, de caràcter tècnic i gens partidista”. Els periodistes que habitualment segueixen l’actualitat de l’executiu i les seves rodes de premsa setmanals saben que ella així ho va intentar des del primer dia.

Plaja ha evitat entrar en les batalles internes entre ERC i Junts. I, malgrat que en alguna ocasió ha acabat emprenyant a un o altre partit, a l’antic Govern se la respectava com a figura transversal. Amb tot, tant dins del Govern com entre la premsa, tothom sabia que qui l’havia escollit, convençut per acceptar el càrrec i nomenat era la mà dreta del president de la Generalitat i home poderós d’ERC, Sergi Sabrià.

Ell i el seu equip van ser els que la van arrossegar des del gabinet de comunicació dels Mossos, on havia fet una feina reconeguda i premiada, fins al Palau per ser la cara visible del Govern de coalició. Això va fer que alguns sectors de Junts la veiessin amb cert recel des de l’inici. Ara, però, amb un Govern monocolor d’Esquerra, la volguda i buscada “independència” de Plaja desapareix i passa a defensar cada setmana les tesis d’un sol partit des del faristol institucional de Palau.

(Visited 199 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari