Òmnium fa fora un tresorer local per destinar 60.000 euros a depeses personals

La presidenta de l'entitat a les Terres de l'Ebre assegura que hi ha un compromís per a la devolució dels fons

Òmnium de les Terres de l'Ebre, lliurant un guardó

Òmnium Cultural a les Terres de l’Ebre ha destituït el seu tresorer per haver-se gastat 60.000 euros en despeses personals. La presidenta d’aquesta territorial, Dolors Róo, ha especificat que les retirades de fons es van fer en petites quantitats i que la junta va bloquejar-li l’accés als comptes en adonar-se’n.

El tresorer destituït, Xavier Blanch, que havia ocupat el càrrec des del 2011, ha reconegut els fets i s’ha compromès a tornar els diners, ha explicat Róo. No obstant això, l’entitat independentista no descarta emprendre accions legals, segons l’ACN.

La investigació interna de la territorial d’Òmnium estima que Blanch havia pagat despeses personals amb diners de l’entitat almenys durant els darrers vuit anys.

(Visited 227 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari