Sindicats d’Andorra es manifestaran avui per exigir salaris i habitatges dignes per als ciutadans

Han denunciat “la precarietat, la pobresa, els lloguers impossibles i les pensions inexistents” fomentades per les polítiques dels governs demòcrates

Manifestació de sindicats d’Andorra per exigir salaris i habitatges dignes
Manifestació de sindicats d’Andorra per exigir salaris i habitatges dignes.

Sindicats d’Andorra han convocat una manifestació amb l’eslògan “Ja n’hi ha prou!” per exigir salaris i habitatges dignes per als ciutadans avui, dijous 8 de desembre, entre les 19:00 i les 21:00 hores des de la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany fins a la plaça Guillemó d’Andorra la Vella, passant per les avingudes Carlemany i Meritxell.

Les organitzacions sindicals que promouen la mobilització són la Unió Sindical d’Andorra (USdA) i altres com SEP, Sipaag, Sitca, SiTColaMa, SAT, SPA, SFD, CFPA i ABA. Han denunciat “la precarietat, la pobresa, els lloguers impossibles i les pensions inexistents” fomentades per les polítiques dels governs demòcrates.

“Volem treballar i no volem marxar”, “un sostre assequible ha de ser possible” i “Espot, escolta. El poble es revolta” són algunes de les crides que els convocants han proposat per a la mobilització.

Manifestació de sindicats d’Andorra per exigir salaris i habitatges dignes

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari