L’oposició de l’Estartit vol conèixer l’estat dels comptes bancaris per l’impagament de subvencions

La setmana passada el vocal de l’equip de govern de l’EMD de l’Estartit, Ramon Frigola, va dimitir per haver perdut la confiança en el cap de govern, Francesc Ferrer

El president de l’EMD l’Estartit, Francesc Ferrer
El president de l’EMD l’Estartit, Francesc Ferrer.

La formació L’Estartit Som Tots-Tots per l’Empordà (L’EST-TXE) ha presentat una instància per demanar conèixer l’estat dels comptes bancaris de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de l’Estartit. El grup de l’oposició ha demanat al govern de Francesc Ferrer que informi sobre la situació econòmica de l’entitat, perquè diverses associacions populars encara estan pendents de rebre part de les subvencions municipals.

La setmana passada el vocal de l’equip de govern de l’EMD de l’Estartit, Ramon Frigola, va dimitir per haver perdut la confiança en Francesc Ferrer i perquè està “en contra de les maneres, l’actitud i les polítiques de l’últim any”.

Dimissió per “dignitat”

Frigola va presentar la seva dimissió durant la Junta de Veïns de dimecres passat. Allà les entitats de l’Estartit van demanar explicacions sobre el retard en el pagament de les subvencions d’aquest any.

“No es pot deixar les entitats sense cobrar fins a final d’any. És intolerable”, ha indicat. Per “dignitat”, el vocal ha argumentat que havia de plegar de l’executiu abans de la votació dels pressupostos de l’EMD, comptes en els quals no havia participat.

Las divergències internes van començar a principis d’any, quan el president de l’EMD de l’Estatit va iniciar la via dels contenciosos contra l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i “va judicialitzar les relacions entre les dues administracions”. Frigola i Ferrer formaven part d’UPM, la formació de l’alcalde de Torroella, Jordi Colomí, però Ferrer se’n va desvincular fa uns mesos pel conflicte amb l’ajuntament que encara està judicialitzat.

(Visited 110 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari