ERC creu que és “possible” que s’aprovin els pressupostos la setmana vinent

La portaveu dels republicans, Marta Vilalta, ha explicat que les negociacions amb els comuns han avançat més i estan “més a prop de l’acord”

La portaveu i secretària general adjunta d'ERC, Marta Vilalta
La portaveu i secretària general adjunta d'ERC, Marta Vilalta.

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d’ERC, ha afirmat que és “possible” que el Govern aprovi els pressupostos de la Generalitat del 2023 la setmana vinent. Ha assegurat que es podrà fer amb un acord a tres bandes amb el PSC, els comuns i Junts.

“Tant de bo pugui ser la setmana vinent. Creiem que és possible per com estan anant les negociacions. Ens agradaria que hi hagués aquesta responsabilitat per part de tot el món amb qui estem negociant perquè en els pròxims dies pugui aprovar-se en el Govern i emportar-se al Parlament”, ha indicat.

“No hi ha cap evidència que cap grup es pugui despenjar d’aquestes negociacions”, ha assenyalat. El diàleg s’ha intensificat i es desenvolupa de manera responsable, amb intercanvis de documentació i negociant sobre les propostes dels grups.

Negociacions amb els comuns, el PSC i Junts

“Nosaltres de moment som optimistes. Confiem que pugui haver-hi aquest acord el més ampli possible i apel·lem també a la responsabilitat de tot el món de fer-ho al més aviat possible, perquè no podem perdre temps”, ha expressat.

Ha explicat que les negociacions amb els comuns han avançat més i estan “més a prop de l’acord”, després de tancar pactes en matèria de mobilitat i renovables. Ha afirmat que s’han produït diverses trobades amb el PSC i Junts i es continua treballant.

(Visited 52 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari