Laura Borràs no aplaudeix el seu antecessor

La presidenta suspesa del Parlament, Laura Borràs, assisteix cada dia de ple al saló de sessions amb la intenció de ser un recordatori físic que ella segueix pensant que hauria de tenir tots els drets, malgrat estar a les portes del judici. Així, com que no pot entrar als escons ni als seients de la mesa, la ubiquen a la tribuna de convidats, al lloc on seuen els expresidents.

Des d’allà observa, somriu, assenteix o fa fotos mentre el ple segueix. I en la darrera sessió, estant allà, es va saber l’absolució de l’expresident del Parlament i conseller Roger Torrent i de la resta de la seva mesa, acusada de desobediència. En explicar-ho Alba Vergés des del punt més presidencial de la cambra, tota la bancada del Govern, ERC, CUP i Junts van aixecar-se per aplaudir i felicitar Torrent. Els comuns s’hi van sumar aplaudint, tot i que sense aixecar-se.

A les imatges, però, es veu Borràs impertèrrita, quieta, sense aplaudir o aixecar-se i ni tan sols somriure. Les crítiques per aquest moment li van ploure, especialment a les xarxes socials. El seu entorn al·lega que el reglament diu que el públic no pot aplaudir. I és cert, però el problema és que en ocasions, ella i altres autoritats s’ho han saltat sense cap problema.

(Visited 115 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari