Elena és la baula feble del Govern monocolor d’Aragonès

El Govern del president de la Generalitat, Pere Aragonès, intenta, des que ja no hi ha Junts per Catalunya (JxCat) a l’executiu, donar una imatge d’unitat que l’anterior composició malmetia dia rere dia. I de la mateixa manera intenta transmetre que tots els seus consellers són els més indicats per al lloc que ocupen, especialment ara que només ERC conforma el Govern.

Però, en aquesta imatge que s’entesten a transmetre des del vèrtex de la Generalitat, hi ha un conseller que els està costant mantenir en nivells de popularitat alta o, si més no, sense que caigui en picat. Es tracta del titular d’Interior, Joan Ignasi Elena, que va de polèmica en polèmica i no deixa de ser el centre de moltes crítiques de l’oposició.

Tant és així que, en el darrer ple, va ser reprovat pel Parlament per la remodelació de la cúpula dels Mossos d’Esquadra que va impulsar. Si a això s’hi suma que és un dels consellers que Junts té a la seva diana des que va deixar l’executiu, Elena és ara mateix la baula més feble d’un Govern que, amb un escàs suport parlamentari, no es pot permetre tenir punts febles oberts durant gaire temps pel risc de desgast i debilitament.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari