Uns joves cremen contenidors després de la victòria del Marroc davant Espanya

El dispositiu de la Guàrdia Urbana de Reus està investigant la causa dels incendis i encara no ha pogut localitzar als autors

Contenidors d'escombraries incendiats a Reus després de la victòria del Marroc sobre Espanya en el Mundial de Catar (Twitter)
Contenidors d'escombraries incendiats a Reus després de la victòria del Marroc sobre Espanya en el Mundial de Catar (Twitter).

La Guàrdia Urbana de Reus està intentant localitzar a un grup de joves que suposadament ha cremat dos contenidors d’escombraries al carrer del Doctor Ferran i en la zona del camí de l’Aleixar, a l’encreuament amb l’avinguda dels Països Catalans.

L’Ajuntament de Reus ha informat que no s’han registrat altres disturbis a més de la crema dels dos contendores. Els fets s’han produït durant la celebració de la victòria de la selecció de futbol del Marroc sobre la d’Espanya en el mundial de Catar.

El dispositiu de la Guàrdia Urbana de Reus està investigant la causa dels incendis i encara no ha pogut localitzar als autors.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.