Quina oferta per continuar a TV3 va rebutjar Pilar Rahola?

Participar un cop cada 15 dies al programa Tot es mou. Ho va explicar en l’entrevista que li va fer Frank Blanco al programa El circ, de 8TV. “Hauria pogut mantenir el vincle, però el vaig trencar per no servir de coartada. M’hauria quedat amb l’Helena García Melero, que és una excel·lent amiga, però m’ho reduïen a un cop cada quinze dies. Hauria estat una excusa per dir que encara anava a TV3”, va explicar Pilar Rahola.

La participació de va anar disminuint amb el pas del temps. La seva col·laboració setmanal a FAQS va acabar la temporada passada amb la no renovació del programa. Al Tot es mou d’Helena García Melero va començar participant-hi cada dia però l’aleshores director de TV3, Vicent Sanchis, va imposar que només ho fes un cop per setmana. Limitar la seva presència a Tot es mou a un cop cada quinze dies ha fet vessar el got de la paciència de la comentarista. Curiosament, ara intervé al programa El Pentàgon, que dirigeix Vicent Sanchis a 8TV. En aquesta televisió també té secció pròpia a El Fax de 8TV. Es diu Raholing.

A 8TV ningú li demanarà quants diners cobra per les seves col·laboracions. A TV3 sí que ho feien els grups polítics que consideraven que la seva presència a la televisió pública era excessiva. El que cobrava per les seves intervencions a Tot es mou sí que figurava al web de la transparència de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) perquè és un programa que produeix TV3. En canvi, els honoraris que rebia de FAQS, produït per Mediapro, va ser sempre un misteri. Jaume Roures, directiu màxim de Mediapro, va comprometre’s en una compareixença a la comissió de control de la CCMA al Parlament, a que la setmana següent faria arribar al president d’aquest comitè, David Pérez, el salari de Rahola a FAQS. Va comparèixer el 28 d’octubre. Ha passat més d’un mes. David Pérez encara espera que Jaume Roures compleixi la seva promesa.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.