El bar Jofama tanca les portes després de 70 anys servint a Barcelona

Anna, la neta dels primers amos, ha assegurat que la fi de l'activitat del local es deu al fet que un fons d'inversió ha comprat l'establiment

Bar Jofama
Bar Jofama.

El bar Jofama, establiment emblemàtic que ha servit als seus clients a la confluència del carrer Girona i l’avinguda Diagonal durant gairebé 70 anys, ha tancat les seves portes per sempre ahir, dissabte quatre de desembre. Anna, tercera generació de la família que ha regentat el negoci des que va obrir, ha escrit amb retolador un escrit de comiat a les parets de l’exterior del local.

“Dissabte 3 de desembre del 22, el Jofama baixa les persianes definitivament de forma forçada”, ha explicat. Veïns i clients del Jofama també s’han acomiadat del local plasmant missatges d’afecte als murs de l’entrada.

La neta de Siscu i Antònia, els primers amos del bar, i filla de Carles ha assegurat que el tancament es deu al fet que un fons d’inversió ha comprat l’immoble en la Dreta de l’Eixample. “On hi havia famílies i vida, ara tan sols queden apartaments de lloguer turístic i un fons voltor, tristament, ha aconseguit fer-nos tancar”, ha indicat Anna.

“Aquest escrit és d’agraïment a tots aquells Siscus, Antònies i Carles que hi ha a tot arreu”, ha elogiat Anna, fent referència als seus avis i el seu pare, “els qui l’han donat tot i han lluitat fins a l’últim minut”. “Sempre sereu el meu orgull, la meva brúixola, un exemple de lluita, d’esforç i de coratge”, ha expressat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.