Com reben uns alumnes de Badalona el president Aragonès?

Alumnes de Badalona amb Aragonès

Tot i manifestar que no es tractava de cap acte reivindicatiu, el cert és que els alumnes de la classe de cant coral de l’Institut Pompeu Fabra de Badalona van dedicar al president de la Generalitat, Pere Aragonès, i al conseller d’Educació, Josep González-Cambray, la tradicional nadala catalana ‘El Desembre Congelat’. Mentre ho feien, els estudiants portaven posats els abrics a l’aula per suportar les baixes temperatures.

La visita de la delegació de la Generalitat, presidida per Aragonès, acompanyat per l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, va escollir el centre badaloní per presentar les actuacions per valor de 102.635.439 euros destinades a millorar l’eficiència energètica i el confort tèrmic dels centres educatius. Una actuació finançada pels fons europeus React-Eu.

Precisament l’Institut Pompeu Fabra està pendent d’una inversió per reparar les finestres de les aules, moltes de les quals estan fetes malbé i no permeten mantenir la temperatura idònia per a un centre educatiu, per la qual cosa molts dels estudiants fan les classes amb els abrics posats.

Així, el president Aragonès no podia triar un lloc més fred per a la posada en escena del pla contra el fred, una coincidència desafortunada, vista la imatge que ha quedat, o oportuna, en teoria l’any vinent podran triar una nadala més càlida.

(Visited 273 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari