Trobat un home mort penjat d’un arbre a Barcelona

Fonts dels Mossos d’Esquadra indiquen que ha estat un suïcidi

Carrer Marina amb Aragó, de la ciutat de Barcelona

Un home mort penjat d’un arbre ha aparegut a la confluència dels carrers d’Aragó i Marina, al districte de l’Eixample de Barcelona, a les 7:30 hores d’aquest dijous, segons ha avançat la periodista Anna Punsí. Fonts dels Mossos d’Esquadra citades per mitjans com Tot Barcelona i Crónica Global indiquen que es tracta d’un suïcidi.

3.941 persones es van suïcidar a Espanya el 2020, una mitjana d’11 cada dia, de les quals 556 corresponen a Catalunya. Tant la dada espanyola com la catalana són les xifres més altes registrades per l’Institut Nacional d’Estadística (INE). El suïcidi és la principal causa de mort no natural a Espanya, amb el triple de casos que els accidents de trànsit.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.