El TSJC inadmet la recusació de Barrientos plantejada per Borràs

El president del tribunal no serà apartat com a ponent del judici sobre els contractes de la ILC

Laura Borràs, expresidenta del Parlament de Catalunya (CCMA)
Laura Borràs, expresidenta del Parlament de Catalunya (CCMA).

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) no ha admès la recusació que va presentar la líder de Junts, Laura Borràs, contra el president del tribunal, Jesús María Barrientos, designat ponent de la sala que jutjarà el cas del presumpte fraccionament de contractes de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC).

La interlocutòria coneguda aquest dijous descarta, així doncs, apartar Barrientos del judici que ha de començar el pròxim 10 de febrer, ja que no considera fonamentada la manca de imparcialitat que Borràs atribueix al president del TSJC. En aquest sentit, conclou que cap declaració de Barrientos ha compromès la seva imparcialitat objectiva ni subjectiva.

Borràs, en conèixer la decisió, ha ironitzat que “la seva falta d’imparcialitat és un valor afegit i necessari en una causa política de principi a final”, i ha assegurat que “continuarem lluitant per fer realitat l’única sentència justa: l’absolució”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.