Cs, altre cop amb problemes

Ciutadans no troba candidats per a les eleccions municipals. El partit que va arribar a guanyar les eleccions al Parlament i que va liderar l’antiindependentisme en els anys més crus del procés es troba en un estat de descomposició tan avançat que ni a Catalunya, que els va veure néixer i els va impulsar a l’èxit espanyol, poden viure sense problemes.

En plena operació per a les municipals, la formació s’està trobant que no només li resulta difícil trobar caps de llista que vulguin liderar candidatures, sinó que a molts llocs on fins i tot tenen regidors ara no tenen gent ni tan sols per omplir la llista sencera. Si la caiguda segueix aquest camí, aviat desapareixeran.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.