Bonaventura Clotet alerta que els joves no tenen percepció de perill amb la sida

"Han mort 40 milions de persones des que va començar la pandèmia, no hem d'oblidar que segueix sent un problema"

El president de la Fundació Lluita contra les Infeccions, doctor Bonaventura Clotet, afirma que “com que el VIH no està present, els joves creuen que és una cosa vintage“, i ha recordat que la sida “segueix infectant”. El qui també és cap del servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol diu que costa molt que les escoles incorporin parlar de sexe i relacions correctes, ja sigui del tipus que sigui”.

Bonaventura Clotet que ha estat durant gairebé trenta anys cap de la unitat de VIH al Germans Trias i Pujol ha recordat que “han mort 40 milions de persones des que va començar la pandèmia de la sida”. Clotet alerta que “no hem d’oblidar que segueix sent un problema”. El doctor Clotet ha fet aquestes declaracions a El matí de Catalunya Ràdio coincidint amb el Dia Mundial contra la Sida.

Clotet, també director de l’Institut d’Investigació de la Sida IrsiCaixa, ha assegurat que la investigació per fer front a la pandèmia de la sida segueix endavant, i que “d’aquí a pocs mesos sortiran tractaments com a teràpia de prevenció del VIH”.

(Visited 81 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari