Troben un cos sense vida en un contenidor de l’Eixample

El cadàver era dins d'una maleta i l'ha trobat un drapaire al carrer Casanova, entre Roma i Aragó

Dispositiu policial a la zona on s'ha trobat el cadàver

Els Mossos han trobat un cadàver en un contenidor de l’Eixample de Barcelona. Ha estat al carrer Casanova, entre l’avinguda de Roma i el carrer d’Aragó. El cos era dins d’una maleta, segons ha explicat un testimoni dels fets a Betevé, i l’ha trobat un drapaire.

L’home ha alertat de la tràgica troballa als professionals mèdics d’una ambulància que passava. Aquests han avisat els serveis municipals, que han alertat directament els Mossos cap a les onze del matí. L’aixecament del cos s’ha produït cap a dos quarts de dues.

En un primer moment, el descobriment del cos ha desplegat un gran operatiu i ha fet que s’acordonés la zona per evitar que s’hi acostés ningú. Segons el mateix testimoni, que ja ha declarat davant la policia, es tracta d’un tors masculí.

El jutjat d’instrucció número 23 de Barcelona ha obert diligències. La comitiva judicial completa, amb la magistrada, el lletrat, el fiscal i el forense, s’ha desplaçat al lloc per fer les diligències corresponents i procedir a l’aixecament del cos.

Posteriorment, tres camions de neteja s’han emportat tota la bateria de contenidors perquè els Mossos els puguin examinar.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.