Per què no veurem el reportatge que ha fet Cuatro sobre l’endoll de Marcela Topor a la XAL?

Perquè la cadena de televisió ha suspès el programa on s’havia d’emetre. Durant unes quantes setmanes, un equip de periodistes del programa En el punto de mira va estar investigant el contracte de l’esposa de l’ex-president de la Generalitat Carles Puigdemont amb la Xarxa Audiovisual Local (XAL). Marcela Topor cobra cada mes 6.000 euros per dirigir i presentar The Weekly Mag, un magazine setmanal en anglès que no arriba a l’hora i mitja de durada. Cap treballador de la XAL cobra aquesta quantitat i menys per treballar tan poc. Topor va ser contractada per la Diputació de Barcelona, propietària de la XAL, quan la governava Convergència Democràtica de Catalunya i els socialistes li han mantingut el salari quan s’han fet amb el poder de la corporació provincial. El socialistes, això sí, han deixat de pagar a Topor els mesos de juliol i agost que durant el mandat de CDC cobrava com si treballés.

El reportatge sobre l’endoll de l’esposa de Puigdemont a la XAL estava ja a punt per ser emès. Comptava amb dades detallades del seu contracte i, fins i tot, amb unes imatges enregistrades a la sortida del local on es grava The Weekly Mag. Als arxius de Cuatro hi ha les imatges de Marcela Topor sortint corre cuita d’aquest local, amb ulleres de sol i amagant-se de la càmera.

Però el reportatge ha anat a petar als arxius d’aquesta cadena de Mediaset. Els seus propietaris van decidir que els nivells d’audiència d’En en el punto de mira eren massa baixos i van cancel·lar el programa, que presentava Diego Losada. El 2% de l’audiència televisiva que veia aquest programa es va quedar sense conèixer el xiringuito de Topor a la XAL. Si haguessin emès aquest reportatge segur que el share a Catalunya hauria pujat aquell dia.

(Visited 838 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari