Corinna Larsen afirma que el CNI va amenaçar-la si deixava Joan Carles I

L'examant del rei emèrit assegura que havia de mantenir la relació amb el monarca per evitar que abdiqués

  L'empresària alemanya i examant de Joan Carles I, Corinna Larsen

  Foto: Informatius TVE

  L’empresària alemanya i examant del rei emèrit, Corinna Larsen, ha parlat d’una suposada operació dels serveis secrets espanyols per evitar que Joan Carles I abdiqués i ha assegurat que el Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI) va amenaçar-la de fer-li mal a ella i als seus fills si no mantenia la relació amb el monarca. En el cinquè capítol del seu pòdcast Corinna i el rei, Larsen explica que el CNI també va prohibir-li parlar amb els mitjans de comunicació.

  “Em van dir que si no seguia aquestes instruccions, no podria garantir ni la meva seguretat personal ni la dels meus fills”, assegura l’examant de Joan Carles I, que diu que el llavors director dels serveis secrets espanyols, Félix Sanz Roldán, va ser qui li va deixar clar que havia de continuar amb Joan Carles I per evitar que abdiqués. “Crec que ho sabien, que estava a punt de dir prou i que s’havia acabat. Que el cap dels serveis secrets em digués que mantingués el cap d’Estat motivat perquè continués fent la seva feina volia dir que ells no podien”, explica l’alemanya.

  Tot això s’hauria produït després de la polèmica cacera de l’emèrit a Botswana i, segons Larsen, en la mateixa conversa, Sanz Roldán va confessar-li que va ser ell mateix qui va filtrar el viatge de Joan Carles I al país africà pel bé de Corinna. En el cinquè capítol del pòdcast, l’empresària alemanya menciona també la coneguda donació de 65 milions d’euros i assegura que l’entorn del rei emèrit va negar-li que fos un suborn, assenyalant que era una manera de pagar-li pel mal que li havien fet i per assegurar el seu futur i el del seu fill.

  L’examant del rei emèrit relata també un “Nadal fals” que va organitzar per a Joan Carles I el desembre del 2013 perquè el monarca volia celebrar-lo amb ella i afirma que l’emèrit va dir-li que “no podia suportar la idea de passar el Nadal amb la seva família”. “Volia fer un Nadal feliç amb la gent que li agradava i després un Nadal fingit amb la gent que ja no podia suportar”, explica Corinna.

  (Visited 62 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari