Corinna diu que els 65 milions eren un donatiu i no un suborn de Joan Carles I a canvi de silenci

L'examant del rei emèrit d'Espanya parla en el seu 'podcast' de com va rebre els fons procedents de l'Aràbia Saudita

Joan Carles I i Corinna Larsen
Joan Carles I i Corinna Larsen

Corinna Larsen, l’examant del rei emèrit d’Espanya, Joan Carles I, ha manifestat que els 65 milions d’euros que va rebre d’ell, procedents de la monarquia de l’Aràbia Saudita, no els va percebre com un suborn a canvi del seu silenci, i que van ser un donatiu.

L’empresària alemanya, segons recull Europa Press, ha relatat que l’estiu del 2012, uns mesos després de l’accident de Joan Carles I a Botswana, Dante Canónica, l’advocat que gestionava les finances de l’aleshores cap d’Estat espanyol, va contactar amb ella per parlar-li d’un regal i que això va convèncer-la de viatjar a Suïssa, per bé que ha assegurat que no va mantenir la seva relació amb Joan Carles I per diners.

Larsen ha assegurat que Canónica, de part de Joan Carles I, va traslladar-li que volia donar-li diners com ja havia fet amb altres dones importants en la seva vida, sempre segons el relat difós en el podcast, i que la suma era tant per a ella com per al seu fill.

A més, Corinna posa en boca de Canónica que la intenció de l’entrega dels diners no era pagar-li un suborn a canvi de silenci i que Joan Carles I lamentava que a l’empresària li hagués esquitxat l’escàndol de la cacera de Botswana.

Ella, de fet, ha explicat que va acceptar els 65 milions després de valorar la seva situació, sobre la qual afirma que la seva reputació havia quedat “destruïda per sempre”.

La Fiscalia del cantó suís de Ginebra va arxivar el desembre del 2021 la investigació sobre els 65 milions de procedència saudita, en la qual es trobaven en el punt de mira la mateixa Corinna Larsen, Joan Carles I, els suposats testaferros del rei emèrit Dante Canónica i Arturo Fasana, i directius de la banca Mirabaud.

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari