Per què Elisenda Paluzie se les ha tingut amb Enric Marín?

La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie, en
La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie, en un dels seus actes multitudinaris

L’expresidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Elisenda Paluzie, ha assenyalat públicament el periodista i professor a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) Enric Marín per un article d’opinió publicat recentment. En una piulada a Twitter, Paluzie ha acusat Marín de difondre fake news i ha afirmat que ella també ha estat objecte d’aquests articles amb “notícies falses”.

El text en qüestió, publicat a Nació Digital, assenyala l’actual líder de l’ANC, Dolors Feliu, per la manifestació que l’entitat ha convocat arran de la substitució del delicte de sedició pel de desordres públics agreujats, i destaca que Feliu “es vol manifestar el 6 de desembre contra la derogació del delicte de sedició”. “Crec que se li podria aconsellar que, per una qüestió d’economia de recursos, faci convocatòria conjunta amb Vox, que també ha anunciat la seva manifestació pel mateix motiu”, afegeix Marín.

Les paraules del periodista i professor de la UAB han fet esclatar Paluzie, que ha sortit en defensa de la seva successora al capdavant de l’ANC: “Dolors Feliu no es vol manifestar el 6D contra la derogació de la sedició sinó contra l’enduriment del delicte de desordres públics. Estaria bé que fossis més curós i no escampessis fake news. Amb mi ja ho vas fer en diversos articles i vaig callar per no atiar polèmica”, ha publicat l’expresidenta de l’entitat independentista, sense obtenir cap resposta de Marín.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.