Site icon El Triangle

El PSC s’allunya d’aprovar els pressupostos: “Amb nosaltres, d’aquesta manera, no”

El president del grup parlamentari socialista, Salvador Illa

El president del grup parlamentari dels socialistes i primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha recriminat al president de la Generalitat, Pere Aragonès, no haver rebut més informació sobre els pressupostos pel 2023 i ha refredat la possibilitat que el seu partit doni suport als comptes catalans. “Amb nosaltres així, d’aquesta manera, no”, ha etzibat Illa, que ha advertit al cap de l’executiu català que negociar els pressupostos no equival a “falcar” el seu Govern.

El líder de l’oposició ha reclamat a Aragonès “treballar amb informació, amb un cert rigor i amb un mínim clima de confiança”, i ha assegurat que les converses que el Govern ha mantingut amb el PSC sobre els comptes del 2023 “no poden ser qualificades de negociació”. En aquest sentit, Illa ha retret a Aragonès que es facilitin determinats documents a altres entitats i no als socialistes, però el president català ha reiterat que el PSC ja disposa de la informació que el Govern té “disponible”.

“Vostè sabrà amb qui compta”, ha manifestat el primer secretari socialista, que ha recordat a Aragonès que només disposa de 33 escons i que, per tant, governa en minoria. “Té el dubtós honor de presidir el Govern més dèbil dels darrers 40 anys a Catalunya”,  ha recriminat Illa al cap de l’executiu català.

Exit mobile version