El PP demana que la votació de sedició sigui per crida i així es retratin els diputats del PSOE

Aquest dijous es vota al Congrés la derogació del delicte de sedició avalada pel govern espanyol

Cuca Gamarra i Alberto Núñez Feijóo

La secretària general del PP, Cuca Gamarra, ha anunciat que el seu partit sol·licitarà que la votació de la presa en consideració de la proposició de llei de PSOE i Unides Podem sigui per crida perquè es retratin els diputats del PSOE al Congrés.

“És el dia de la veritat per als dirigents socialistes i per als diputats del PSOE. Els sentim molt dir que s’hi oposen, però demà què votaran. La clau no és el que es diu sinó el que es fa”, ha declarat Gamarra en una roda de premsa a la Cambra Baixa.

En aquest sentit, ha assenyalat que es tracta que no siguin “còmplices” de Pedro Sánchez i actuïn amb “coherència”, de manera que no faltin a la “confiança” que li van donar els seus votants a les últimes eleccions.

Precisament, el PP ha activat una campanya en xarxes socials sota el títol ‘#NoSeasCómplice’ en què es dirigeix a cadascun dels diputats del Grup Socialista perquè rebutgi derogar el delicte de sedició en la votació que tindrà lloc aquest dijous al Ple del Congrés amb motiu de la presa en consideració de la proposició de llei del PSOE i Unidas Podemos.

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari