Quin antic acèrrim de Puigdemont ha deixat de publicar la seva columna?

Jordi Galves
Jordi Galves

El columnista Jordi Galves, que havia destacat durant els anys del procés no només com un exponent de l’independentisme de la línia dura, sinó també com a partidari de Carles Puigdemont, no ha publicat cap nova columna a El Nacional des del passat dia 10 de novembre.

Un altre puigdemonista desencantat, el politòleg madrileny Ramón Cotarelo, ha dit que “l’han fet fora” en resposta a un tuitaire que el trobava a faltar. Si és així, seria el segon cop en dos anys, ja que la revista El Temps va prescindir d’ell el 2020.

Aleshores, el mateix Galves ho va explicar així: “M’acaben de fer fora d’El Temps. Volen emprendre una renovació de la revista que consisteix a fotre’m al carrer. Són els nous valors republicans: la llengua al cul. Gràcies, Eliseu Climent”.

Galves, s’havia mostrat darrerament desencantat amb l’eurodiputat, de qui havia criticat que “és un perseguit polític força curiós” perquè “rep una assignació com a expresident de la comunitat autònoma espanyola de Catalunya” i perquè la seva esposa, la periodista Marcela Topor, “guanya 6.000 euros al mes a la TV del PSC-PSOE, que és el partit que el vol empresonar”, en referència a la Xarxa Audiovisual Local (XAL), de la Diputació de Barcelona. “Algú ha de pagar l’hípica de les nenes…”, havia escrit també a Twitter.

Fa també un parell anys, en canvi, el posava pels núvols: “Carles l’Audaç, Carles el Benvolgut del Poble, Carles el Valent”. Deia d’ell que “la gent adora Carles el Gran”, i que havia “retornat la dignitat a un poble català no només apallissat, robat, perseguit, insultat per Espanya”, sinó que, a més, havia “retornat la il·lusió a un poble reiteradament traït, venut i escopit per la seva pròpia classe política i dirigent”.

(Visited 439 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari