La CUP acusa el PSC de voler tapar el cas Inipro amb una “cortina de fum”

Els socialistes duran al Comitè d'Ètica i a Antifrau els suposats contractes menors atorgats a entitats afins

Els cupaires Eva Miguel, Vicent Collado, Gemma Vendrell, Joan Manel Burillo i Inés Solé

Foto: @CUPTarragona

El grup municipal de la CUP a Tarragona ha assegurat que les acusacions del PSC respecte a la contractació d’empreses afins mitjançant l’atorgament de contractes menors de l’Ajuntament són “totalment falses”, i ha considerat que tot plegat “és una cortina de fum per desviar l’atenció ara que s’aproxima el judici del cas Inipro“. En un comunicat, els cupaires recorden que el PSC seurà “al banc dels acusats per delictes com frau en la contractació, malversació, tràfic d’influències i abús de funcions públiques”, i veuen la denúncia dels socialistes com un intent de “contrarestar aquests fets”.

El PSC ja ha anunciat que enviarà al Comitè d’Ètica de l’Ajuntament de Tarragona i a l’Oficina Antifrau de Catalunya les informacions sobre els suposats contractes menors que la CUP estaria adjudicant a tres cooperatives afins, El Far, Gamlab i Escamot, les quals haurien incrementat en un 1.200% la seva facturació, segons el PSC. Els anticapitalistes, però, es mostren tranquils al respecte i afirmen que no tenen res a amagar, i que són els primers interessats “en dissipar qualsevol dubte que pugui existir sobre aquest tema i posar-hi llums i taquígrafs”.

La CUP assegura que les xifres que han donat els socialistes estan esbiaixades i critica també que els socialistes posin en dubte les tres cooperatives, motiu pel qual insten el PSC a disculpar-se públicament amb aquestes. “Lamentem que s’estigui posant en dubte la professionalitat d’aquestes empreses, la seva feina i la seva tasca per tirar endavant projectes d’Economia Social i Solidària a la nostra ciutat”, assenyala la formació anticapitalista.

(Visited 90 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari