CaixaBank impulsa la campanya solidària “L’Arbre dels Somnis”

CaixaBank llança la iniciativa solidària ‘L’Arbre dels Somnis’ que té com a objectiu ajudar a que més de 27.000 nens en situació de pobresa a Espanya puguin rebre aquests Nadals el regal que més desitgen.

A partir del 21 de novembre, totes les oficines de l’entitat financera disposen de les cartes escrites per infants, fins als 12 anys. Es tracta de menors en situació de vulnerabilitat que, pels escassos recursos econòmics de la seva família, tenen dificil rebre l’obsequi que han demanat.

Qualsevol persona que vulgui col·laborar, pot dirigir-se a una oficina de CaixaBank on se li assignarà una d’aquestes cartes per contribuir a convertir la il·lusió del nen en realitat. Els participants tenen fins al 14 de desembre per portar a la seva oficina el seu regal, que té com a límit un màxim de 40 euros.

A partir d’aquesta data, CaixaBank i les entitats socials col·laboradores organitzaran el repartiment dels regals per tal que els nens puguin veure complerta la seva il·lusió durant les festes nadalenques.

 

Amb la col·laboració d’entitats socials i empreses

‘L’Arbre dels Somnis’ és una iniciativa organitzada per CaixaBank que compta amb la col·laboració de 466 entitats socials, incloent-hi les delegacions, vinculades a la lluita contra la pobresa infantil, així com amb més de 250 empreses.

La xarxa d’oficines de l’entitat financera, amb presència a 2.234 municipis, i l’àmplia col·laboració social fa possible portar ‘L’Arbre dels Somnis’ a tot Espanya.

L’edició de 2022 és la cinquena de ‘L’Arbre dels Somnis i la previsió d’atendre les peticions de 27.000 cartes implica superar el rècord de beneficiaris de la iniciativa en la seva història. Des de la primera edició el 2018 de ‘L’Arbre de Somnis’, CaixaBank ha aconseguit amb aquesta campanya ajudar a complir els prop de 100.000 desitjos  de nens en risc de pobresa i exclusió social. 

(Visited 57 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari