Agrupacions veïnals es mobilitzen contra Colau

La plataforma Anti-Colau convoca una manifestació aquest dijous des de la plaça d’Espanya fins a la de Sant Jaume per denunciar la gestió de l’alcaldessa

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau

Diverses agrupacions veïnals contràries a la gestió de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, preveuen manifestar-se aquest dijous, a partir de les 19 hores, des de la plaça d’Espanya fins a la plaça de Sant Jaume.

Segons ha avançat El Confidencial, la plataforma Anti-Colau promou aquesta mobilització, que ha rebut l’adhesió d’altres agrupacions igualment actives en la crítica a Colau des de Twitter, com On Vas Barcelona.

“Depèn de tu salvar Barcelona”, criden des dels cartells els convocants contra el que denominen “el tripartit de facto”, en referència a Barcelona en Comú, el PSC i ERC. Consideren aquests partits els “destructors de Barcelona”, i els retreuen que “han declarat la guerra als veïns, destrossant la ciutat i deixant-nos hipotecats”. En el mateix cartell, es presenten com “comerciants, empreses, ciutadans” perjudicats, i clamen “Fora Colau”.

Les agrupacions anti-Colau -alguna de les quals de l’òrbita de Valents, segons El Confidencial– denuncien la degradació de l’equipament i l’espai públics, rebutgen projectes del govern municipal i responsabilitzen l’alcaldessa de la inseguretat i de problemes derivats de l’okupació.

(Visited 179 times, 1 visits today)

avui destaquem

2 comentaris a “Agrupacions veïnals es mobilitzen contra Colau”

  1. Leyendo los motivos pensaba que la
    Manifestación era para echar a los actuales de la GENCAT.
    No votaré a Colau ni a Collboni, por el
    Mal trato que le han dado a la
    Lengua castellana.
    Otras cosas me parecen bien, y algunas no.

    Respon

Feu un comentari