Agrupacions veïnals es mobilitzen contra Colau

La plataforma Anti-Colau convoca una manifestació aquest dijous des de la plaça d’Espanya fins a la de Sant Jaume per denunciar la gestió de l’alcaldessa

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau

Diverses agrupacions veïnals contràries a la gestió de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, preveuen manifestar-se aquest dijous, a partir de les 19 hores, des de la plaça d’Espanya fins a la plaça de Sant Jaume.

Segons ha avançat El Confidencial, la plataforma Anti-Colau promou aquesta mobilització, que ha rebut l’adhesió d’altres agrupacions igualment actives en la crítica a Colau des de Twitter, com On Vas Barcelona.

“Depèn de tu salvar Barcelona”, criden des dels cartells els convocants contra el que denominen “el tripartit de facto”, en referència a Barcelona en Comú, el PSC i ERC. Consideren aquests partits els “destructors de Barcelona”, i els retreuen que “han declarat la guerra als veïns, destrossant la ciutat i deixant-nos hipotecats”. En el mateix cartell, es presenten com “comerciants, empreses, ciutadans” perjudicats, i clamen “Fora Colau”.

Les agrupacions anti-Colau -alguna de les quals de l’òrbita de Valents, segons El Confidencial– denuncien la degradació de l’equipament i l’espai públics, rebutgen projectes del govern municipal i responsabilitzen l’alcaldessa de la inseguretat i de problemes derivats de l’okupació.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

2 comentaris a “Agrupacions veïnals es mobilitzen contra Colau”

 1. Leyendo los motivos pensaba que la
  Manifestación era para echar a los actuales de la GENCAT.
  No votaré a Colau ni a Collboni, por el
  Mal trato que le han dado a la
  Lengua castellana.
  Otras cosas me parecen bien, y algunas no.

  Respon

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

 1. Pulsa el icono del adblocker
 2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
 3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.