Verge revela que Igualtat ha atès dones afectades per la conducta de De Dalmases

La consellera diu que també han assistit diputades i periodistes "que han patit violència a través de les xarxes"

La consellera Tània Verge

La consellera de Feminismes i Igualtat de la Generalitat, Tània Verge, ha revelat aquest dilluns, al programa Cafè d’Idees (RTVE), que el departament que encapçala ha atès dones afectades per la conducta del diputat de Junts Francesc de Dalmases, a qui el Parlament ha sancionat la setmana passada per haver intimidat la subdirectora del programa de TV3 Preguntes freqüents (FAQs).

Verge ha afegit que ja havien atès anteriorment diputades i periodistes “que han patit violència a través de les xarxes”, una realitat que ha etiquetat de “violència política”. La consellera ha exigit als càrrecs públics que tinguin conductes exemplars i ha advocat per aplicar protocols contra l’assetjament no només en casos de possibles delictes.

D’altra banda, Verge ha considerat que la ministra d’Igualtat, Irene Montero, pateix violència política durant l’onada de crítiques que ha rebut arran de les reduccions de pena a violadors aplicades pels jutges en virtut de la Llei de Garantia de la Llibertat Sexual, coneguda com la Llei només sí és sí. Verge interpreta que Montero pateix una “contrareacció al feminisme” per “sacsejar l’status quo”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides