El PSC avisa Aragonès que va “tard i malament” amb els pressupostos de la Generalitat

Els socialistes lamenten que encara no han rebut la documentació tècnica que van demanar

Elia Tortolero, portaveu del PSC

La portaveu del PSC, Elia Tortolero, ha explicat que el PSC no ha rebut la documentació que va demanar al Govern sobre el projecte de Pressupostos de 2023 amb l’objectiu de presentar una contraproposta, després de reunir-se amb l’Executiu català el dijous pels comptes.

En aquest sentit, ha recordat al president Pere Aragonès que el PSC és el primer grup parlamentari a Catalunya, després que el secretari general de Junts, Jordi Turull, hagi afirmat haver rebut informació sobre els comptes durant el cap de setmana i que “pararan màquines” si ERC els usa per a aprovar els comptes amb els socialistes.

Davant el debat sobre els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) aquest dijous, Tortolero ha defensat que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha treballat perquè entrin en vigor a 1 de gener: “I aquí a Catalunya continuem esperant que Aragonès s’aclareixi” i aclareixi amb qui i què vol negociar, ha dit.

“Si comparem el que passa a Catalunya amb el que passarà aquesta setmana amb els PGE, queda clar que anem tard i malament“, ha afegit Tortolero, que ha insistit que no barrejaran carpetes en la negociació dels comptes catalans i les de l’Estat.

(Visited 91 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari