Detenen el presumpte autor de l’homicidi a Salou del passat 1 de novembre

La detenció s'ha produït en un control rutinari de trànsit a Castelló d'Empúries

Un agent dels Mossos emmanilla un home

Els Mossos d’Esquadra han detingut el presumpte autor de la mort d’un jove que es va produir el passat 1 de novembre a Salou. La detenció del presumpte assassí s’ha fet les darreres hores a la localitat de Castelló d’Empúries, a l’Alt Empordà, en un control rutinari de trànsit.

Els fets pels quals s’ha detingut aquest jove de 22 van passar durant la nit de la Castanyada quan un jove de dinou anys va ser agredit amb una arma blanca en una zona d’oci de Salou. Arran de les ferides provocades per l’agressió, els serveis sanitaris no van poder fer res per salvar la vida de l’agredit que finalment va morir.

El passat 1 de novembre, poc després d’un quart de cinc de la matinada, els Mossos van rebre l’alerta que hi havia una persona greument ferida al carrer de Valls, a la vora d’una zona d’oci de Salou. L’alerta la va donar el treballador de l’Hotel Salou Beach, situat al davant d’on es trobava la persona ferida. La Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra ha estat l’encarregada de portar la investigació per identificar l’autor de l’agressió mortal.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides