Corinna vincula l’accident de l’emèrit a Botswana amb l’excés d’alcohol

L'examant de Joan Carles I explica que la caiguda va ocórrer després d'una "llarga nit de vi i copes"

Joan Carles I i Corinna Larsen
Joan Carles I i Corinna Larsen

L’examant de Joan Carles I, Corinna Larsen, revela en el darrer capítol del seu pòdcast detalls sobre el viatge a Botswana el 2012, en el qual l’emèrit va trencar-se el maluc. L’accident va causar una gran polèmica en fer-se públic que va produir-se durant una cacera d’elefants al país africà, i va derivar en les primeres disculpes de Joan Carles I: “M’he equivocat, ho sento molt, no tornarà a passar”.

En el quart episodi del pòdcast de l’empresària alemanya, titulat “Matar a Dumbo”, Larsen explica que la caiguda que va obligar a evacuar el rei es va produir després d’una “llarga nit de vi i copes”. “Em vaig quedar sola amb el rei i em va dir: ‘No me’n recordo, però crec que anit vaig caure’“, relata Larsen, que recorda que “la caiguda va ser a l’alba, just abans de clarejar, encara de nit. Va trontollar en sortir de la seva tenda de campanya per anar al lavabo, va caminar mig adormit i va ensopegar amb l’arrel d’un arbre o amb una pedra. El soroll del cop va ser enorme. La seguretat va córrer per a aixecar-lo i dur-lo de tornada al seu llit”.

L’examant de Joan Carles I afirma que l’entorn del rei no volia que se sabés el que havia passat i que van exigir-li que els deixés el seu avió per traslladar d’urgència l’emèrit, que tenia una hemorràgia interna. “Em van posar en una tessitura en què no podia dir que no. L’avió del govern no arribava a temps i si m’hi negava es moriria”, explica Larsen, que recorda que el monarca va tornar a demanar vi estant medicat i “preparat per al quiròfan”. En aquest capítol, l’empresària alemanya relata també les diverses crítiques que va rebre arran de la caiguda del rei, i assenyala la reina Sofia com a impulsora d’una campanya mediàtica en contra d’ella.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides