Elon Musk reactiva el compte de Twitter de Donald Trump després d’una votació a la xarxa social

L'expresident dels EUA ha assegurat que no tornarà a utilitzar-la perquè prefereix usar la plataforma que ell mateix ha impulsat, Truth Social

Compte de Twitter de Donald Trump
Compte de Twitter de Donald Trump.

Durant la crisi de credibilitat, Elon Musk ha ordenat reactivar el compte de Twitter de l’expresident dels Estats Units Donald Trump avui, diumenge 20 de novembre, després del “sí” del 51’8% dels 15 milions d’usuaris que han votat a l’enquesta publicada a la xarxa social.

El perfil del líder d’extrema dreta havia estat suspès al gener del 2021 després de l’assalt a la Casa Blanca. Els antics propietaris de la xarxa social li van vetar indefinidament per haver entès que hi havia un risc que pogués “incitar a la violència”.

Trump no tornarà

“El poble ha parlat. Trump serà restaurat, ha escrit el multimilionari propietari de Tesla a Twitter. Ha afegit al seu missatge l’expressió en llatí “Vox populi, Vox Dei”, que significa “la veu del poble és la veu de Déu”.

Trump ha assegurat que no tornarà a Twitter, perquè prefereix usar la plataforma que ell mateix ha impulsat, Truth Social, i pels “greus problemes” de la xarxa social de Musk, com els perfils falsos. El polític republicà ha afirmat que s’alegra que el propietari de Tesla sigui el nou amo de Twitter, ja que li solen agradar “els personatges”.

(Visited 72 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari