Per què el Barça va deixar molt mala imatge a Pilsen?

Mateu Alemany, Enric Masip, Jordi Cruyff, Joan Laporta i Rafael Yuste

El FC Barcelona es va acomiadar de la Champions, encara que tristament per l’eliminació anticipada, amb una victòria a l’estadi del Viktoria Pilsen (2-4), club de llarga tradició del futbol txec associat també a una de les cerveses més consumides al centre d’Europa.

Tot i que en aquest moment no és exactament un patrocinador directe, les dues entitats mantenen una estreta col·laboració i precisament amb motiu de la visita del FC Barcelona la directiva blaugrana va ser convidada a fer un petit tour per les instal·lacions productores de la cervesera.

El pla previst era, en acabar la visita, fer una gran foto de família permetent, fins i tot, l’entrada de mitjans de comunicació per immortalitzar la presència d’un club amb el prestigi i la dimensió continental del FC Barcelona a la ciutat de Pilsen.

L’organització va haver de canviar els plans sobre la marxa perquè dos dels membres de la delegació barcelonista, el president Joan Laporta i el seu assessor esportiu Enric Masip, en concret, havien protagonitzat un comportament més aviat estrany al llarg de la visita.

Al principi, els seus acompanyants es van limitar a observar certes actituds i reaccions de tots dos. Al cap d’uns minuts, van passar de la sorpresa a la certesa que no estaven en bones condicions per relacionar-se amb la resta i que, efectivament, tenien dificultats per mantenir l’equilibri en determinats moments.

L’organització va preferir eludir riscos i va optar per escurçar l’estada i eliminar de l’ordre del dia aquesta foto final amb la presència de fotògrafs de premsa.

No es pot dir que la directiva blaugrana acabés deixant una bona imatge en aquest viatge europea a la capital cervesera de Txèquia, un país on els seus habitants consumeixen una mitjana de 157 litres anuals de cervesa.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.