Fracassa la manifestació de Vox contra la reforma del Codi Penal

El líder del partit d'extrema dreta, Santiago Abascal, ha afirmat que Pedro Sánchez “ha incorporat als colpistes a la direcció de l'Estat”

Santiago Abascal, líder estatal de Vox
Santiago Abascal, líder estatal de Vox.

La manifestació convocada per Vox avui, dissabte 19 de novembre, ha fracassat. Unes 300 persones han assistit a la concentració a Plaça Universitat a Barcelona per protestar contra la reforma del Codi Penal per eliminar el delicte de sedició i reformar el de desordres públics.

Santiago Abascal i Ignacio Garriga han liderat la manifestació amb l’eslògan “Contra el govern de la ruïna, la inseguretat, la traïció”. Alguns manifestants han arribat a Barcelona des d’altres ciutats amb autobusos, com ha informat el partit d’extrema dreta.

El secretari general de Vox i líder a Catalunya, Ignacio Garriga, ha afirmat que PSC i ERC “comparteixen un pla amb el mateix objectiu: destruir la unitat de la nació, destruir l’estat del benestar i acabar amb les classes mitjanes i treballadores”. Abascal ha assegurat que Pedro Sánchez “no sols ha pactat amb els colpistes, sinó que també els ha incorporat a la direcció de l’Estat”.

(Visited 177 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari