La ministra Raquel Sánchez nega que la malversació estigui sobre la taula

La titular de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana crida al govern català a no vetar el PSC i a no prorrogar els pressupostos

La ministra Raquel Sánchez

Raquel Sánchez, la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, ha assegurat que la reforma del delicte de malversació “no està sobre la taula” perquè no es va incloure en la proposició de llei presentada fa una setmana per les dues formacions que són sòcies del govern de coalició, el PSOE i Unidas Podemos.

En una entrevista concedida al programa Cafè d’Idees (RTVE), la ministra ha dit que aquest “és un debat que no s’ha obert, que no està plantejat”, però que si es presenta una esmena en aquest sentit, els socialistes es posicionaran.

Pel que fa a la possibilitat que el govern català accepti pactar amb el PSC l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat, que el líder d’ERC Oriol Junqueras ha vinculat amb una reforma de la malversació, la ministra ha reclamat a l’executiu de Pere Aragonès que “no es conformi” amb la pròrroga dels comptes, i que no veti el PSC.

D’altra banda, Sánchez també ha reaccionat a la petició dels presidents autonòmics de Catalunya, la Comunitat Valenciana i Múrcia, juntament amb més d’un miler d’empresaris, que reclamen que s’accelerin les obres del Corredor Mediterrani. Sobre aquesta infraestructura ferroviària, ha respost que progressa “a velocitat de creuer” i ha negat que l’executiu central hagi prioritzat infraestructures de Madrid.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari