Els bombers de l’ANC, contra Roger Pinart

La sectorial de bombers de l’ANC ha carregat contra el segon tinent d’alcalde del Port de la Selva, Roger Pinart (JxCat), a qui han titllat de “xenòfob” per un comentari despectiu sobre els diners que el Govern central destina a l’atenció dels menors no acompanyats. Una piulada afirmava que aquest import s’ha incrementat en 20 milions d’euros, de manera que l’executiu espanyol ha destinat un total de 35 milions d’euros a l’atenció d’aquest col·lectiu vulnerable, fet que Pinart ha criticat.

“Què s’ha de fer per ser mena?”, s’ha preguntat el tinent d’alcalde de Junts, un comentari sobre el qual els bombers indepes han alertat el partit: “Càrrec i servidor públic amb arrogància de classe benestant fent inadmissibles comentaris xenòfobs sobre joves que fugen dels seus països a causa de la misèria i de la guerra. Com ho permeteu JxCat Seguretat?”, ha assenyalat la sectorial de l’ANC.

Al seu compte de Twitter, Protecció Civil del Port de la Selva s’ha posicionat al costat del segon tinent d’alcalde del municipi, i ha retret als bombers de l’ANC les crítiques contra Pinart: “Trobem gravíssim utilitzar un compte amb el nom de bombers per assenyalar persones amb idees polítiques contràries”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides