El PSC acusa la CUP de beneficiar empreses afins amb contractes de l’Ajuntament de Tarragona

Els socialistes xifren en un 1200% l'increment de la facturació des que els cupaires van entrar al govern municipal

La portaveu socialista a Tarragona, Sandra Ramos

El PSC ha denunciat que la CUP ha beneficiat empreses afins des que forma part del govern municipal de Tarragona, mitjançant l’atorgament de contractes menors de l’Ajuntament, i ha reclamat que el consistori ho investigui.

La portaveu socialista a Tarragona, Sandra Ramos, ha xifrat en un 1200% l’increment de la facturació d’aquestes empreses, entre les quals destaca El Far, Gamlab i Escamot, de la xarxa de cooperatives locals La Teulada.

Ramos considera que es tracta d’una “xarxa clientelar” i que els regidors cupaires haurien de donar explicacions a l’assemblea del parit, però la CUP ha titlat de “rotundament fals” el que els atribueix, de moment sense portar-ho a la justícia, el PSC. Per a la regidora cupaire Inés Solé es tracta d'”una estratègia de precampanya”.

La portaveu socialista, per la seva part, destaca que els treballadors i fundadors de les empreses assenyalades, receptores de contractes del cartell de les festes de Sant Tecla i d’activitats sociocultural, entre altres, són militants de la CUP.

(Visited 94 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari