Quantes persones atén al dia l’oficina europarlamentària de Junts?

Intervenció de Puigdemont en un acte de l'oficina europarlamentària de Junts

Junts celebra oficialment aquests dies el primer any de la seva oficina europarlamentària, per bé que l’aniversari era el passat 25 d’octubre. Va caure, per tant, en plena efervescència del cas De Dalmases i, entre tots els dirigents del partit, només el director de l’oficina, Aleix Sarri, se’n va fer ressò aleshores, manifestant que “uns quants milers de persones hi han entrat, i molts hi han passat per davant”.

Junts, a través del compte de Twitter de la seva marca al Parlament Europeu, Junts i Lliures per Europa, ha publicat ara que durant els 12 primers mesos de funcionament hi han atès 4.500 ciutadans i 60 entitats.

Cada mes, així doncs, han atès 375 persones, una mitjana diària de 17,2, considerant que tanca els caps de setmana.

A diferència de finals de l’octubre, ara l’expresident català, eurodiputat i fundador de Junts, Carles Puigdemont, sí que ha celebrat l’aniversari, destacant que ha estat “un any de feina a peu de carrer per eixamplar el coneixement d’Europa a Catalunya”.

En la nota de premsa de Junts i Lliures per Europa, per cert, es destaca com a moment àlgid que “vam tenir l’honor de rebre el ministre-president de Flandes, Jan Jambon, qui va transmetre la seva solidaritat amb les lluites compartides entre Flandes i Catalunya”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.