Els socialistes surten decebuts de la reunió dels pressupostos catalans per falta de concreció

Romero demana "ser prudents" en termes de fiscalitat

Alícia Romero, portaveu del PSC al Parlament de Catalunya
Alícia Romero, portaveu del PSC al Parlament de Catalunya.

El PSC ha tornat a posar pressa al Govern de la Generalitat de Catalunya després de la reunió que han mantingut en el marc de la negociació pressupostària. “Hem tornat a tenir la percepció que anem a un ritme lent i queden quinze dies pel pont de desembre”, ha assegurat Alícia Romero a la seu del PSC. De fet, ha demanat concrecions a l’hora d’encarar les trobades pressupostàries.

La voluntat del Govern era aprovar els pressupostos al consell executiu de finals de novembre o de començaments de desembre, però el PSC creu que és pràcticament impossible perquè encara no existeix un document amb les partides concretes per cada conselleria.

Amb relació a la primera reunió, on es va abordar el marc pressupostari, Romero ha assegurat que han tingut “més detall en les xifres”, però considera que “no és suficient”, i esperen que el Govern els faci arribar la documentació que els van demanar a la primera trobada.

Pel que fa a la fiscalitat, Romero demana al Govern ser “prudents i curosos”. “Els hi hem demanat una certa prudència”, ha explicat la portaveu. Pel que fa a les propostes dels comuns, asseguren que “els haurien d’estudiar” i ja ha afirmat que, de cara a fiscalitat, els hi agradaria fer un “anàlisi general” de cara els anys vinents.

(Visited 128 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari