Qui acusa la direcció dels Mossos d’Esquadra d’assetjament?

Albert Donaire
Albert Donaire

La sectorial dels Mossos d’Esquadra de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha carregat contra la cúpula del cos policial, a qui ha acusat d'”assetjar els agents independentistes” i vulnerar els seus drets fonamentals. Concretament, en un enfilall a Twitter, Mossos per la República Catalana ha assenyalat directament el director general de la policia de la Generalitat, Pere Ferrer, com a un dels responsables de la situació que asseguren patir.

“Que el director general de la policia, el Sr. Pere Ferrer i Sastre, ajudant-se de la Divisió d’Afers Interns dels Mossos, es dediquen a assetjar els agents independentistes pel que pensen i pel que diuen i els fan fora de la feina és gravíssim. La policia vulnerant drets fonamentals”, ha publicat la sectorial de l’ANC. El col·lectiu de mossos independentistes ha manifestat que el cos policial “no respecta” la seva “llibertat ideològica i de pensament”, i ha acusat els comandaments de voler acontentar el Govern central.

“Ja fa massa fortor aquesta actitud del cos de Mossos que ha de ser substituït en gran part en una república independent. S’ha deixat entrar dins l’enemic, que ha fet i desfet, potinejat i manipulat, desacomplexadament. Vergonya, conseller Joan Ignasi Elena. Vergonya, Pere Ferrer”, ha afegit Mossos per la República, que ha assegurat que la reforma de la sedició beneficia la cúpula del cos “perquè veuen que cada vegada la gent confia menys en ells per la seva traïció evident” i “es protegeixen davant possibles manifestacions”. “Sempre tindran algun ‘coincident laboral’ que sí que actuï amb ideologia i cuini un atestat a mida per incriminar indepes“, ha postil·lat la sectorial de l’ANC.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.