Detenen el presumpte autor d’una temptativa d’homicidi per motius homòfobs

Després de proferir insults a la víctima, la va immobilitzar i li va fer dos talls profunds al coll

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 10 de novembre, un home de 40 anys, com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa i un delicte d’amenaces, segons informa aquest dimarts el cos policial en un comunicat.

La investigació es va iniciar el passat 4 de novembre, quan la Unitat Central de Delictes d’Odi i Discriminació (UCDOC) de la Comissaria General d’Informació va tenir coneixement de l’existència d’una agressió homòfoba al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona, amb l’única motivació de l’orientació sexual de la víctima.

Segons el denunciant, l’agressor el va insultar per la seva condició sexual i, tot seguit, el va immobilitzar per l’esquena i li va fer dos talls profunds al coll amb un objecte afilat i punxant. La víctima va ser traslladada a l’Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona amb lesions greus al coll que van requerir diversos punts de sutura. Posteriorment, la víctima va sol·licitar en declaració policial una ordre de protecció vers la persona detinguda, ja que l’agressor també l’havia amenaçat de mort.

Finalment, el passat 10 de novembre la Unitat Central de Delictes d’Odi i Discriminació, encarregada d’aquest tipus d’investigacions greus, va detenir el presumpte autor dels fets a Barcelona. El detingut va passar dissabte 12 de novembre a disposició del jutjat d’instrucció número 22 de Barcelona, el qual va decretar ingrés a presó.

Segons el comunicat dels Mossos d’Esquadra, la investigació dels delictes d’odi i discriminació, en aquest cas per motius d’homofòbia, són considerats d’especial rellevància per la Comissaria General d’Informació.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.