Detenen al conductor que va causar un accident amb dos morts que després va fugir

Es tracta d'un ciutadà holandés que els Mossos han trobat posteriorment en una gasolinera de Vilafant

Agent dels Mossos especialitzat en el trànsit
Agent dels Mossos especialitzat en el trànsit

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimarts al matí a un home de nacionalitat holandesa que aquest dilluns a la nit hauria provocat un accident mortal a Avinyonet de Puigventós (Girona) i que posteriorment va fugir.

El presumpte autor ha estat detingut al voltant de les 9 del matí en una gasolinera de Vilafant quan la policia catalana ha rebut l’avís. Es tracta d’un home de 41 anys que ha donat negatiu en les proves d’alcoholèmia i drogues, i que en el moment dels fets conduïa un tot terreny amb matrícula holandesa.

El detingut ha estat traslladat a la comissaria de Figueres per passar a disposició judicial, mentre els Mossos seguiran amb la investigació de la qual s’ha decretat secret d’actuacions.

El Servei Català de Trànsit informa que la nit de dilluns es va registrar un sinistre viari mortal a la carretera N-260 a l’altura del punt quilomètric 41,5 a Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 21.31 h.

A conseqüència de l’accident, van morir els dos ocupants d’un dels dos cotxes, el conductor, F.J.A.B., de 54 anys i veí de Figueres, i l’acompanyant davantera, E.B.R., de 63 anys i veïna de Figueres. El conductor de l’altre vehicle es va donar a la fugida i Mossos d’Esquadra van iniciar la recerca per localitzar-lo.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van haver de dur a terme tasques d’excarceració de les víctimes, i cinc unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va activar l’equip de suport psicològic.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.