La Fiscalia europea ha arxivat la investigació contra David Madí

El cas es tanca "per falta de proves", només hi ha una conversa telefònica en el marc de l'operació Voloh

David Madí
David Madí

La Fiscalia europea ha arxivat la investigació contra l’exdirigent de CDC, David Madí, per presumpte frau en subvencions durant el repartiment dels fons europeus. Al decret, les fiscals acorden arxivar-lo “per falta de proves”, perquè no han trobat més indicis contra Madí que una conversa telefònica en el marc de l’operació Voloh.

La conversa remesa posa de manifest l’existència d’un acord entre els interlocutors per canalitzar fons europeus a través de l’assessorament a futurs clients per a la presentació de projectes en una trobada de la patronal Foment del Treball, de la qual forma part.

“Cert és que la conversa evidencia que Madí té contactes o relacions privades de què se serveix en el desenvolupament de la seva activitat professional com a assessor en aquest camp”, explica la Fiscalia.

Tot i això, afegeixen que en el moment actual, esgotades les vies de recerca possibles, “no és possible determinar ni la identitat dels contactes ni si en el desenvolupament de la seva activitat d’assessorament es va servir d’aquests contactes per a l’obtenció o utilització indeguda de subvencions europees”.

(Visited 66 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari