Atemptat al centre d’Istanbul: almenys sis morts i desenes de ferits

Una persona hauria col·locat una borsa amb explosius en un banc a l'avinguda Istiklal, segons les imatges de càmeres de vigilància que ha difós la premsa turca

Explosió a Istanbul (Twitter)
Explosió a Istanbul (Twitter).

Almenys sis persones han mort i 53 han resultat ferides (diverses de gravetat) per un atemptat avui, diumenge 13 de novembre, a la tarda al centre d’Istanbul, a l’avinguda Istiklal, una de les vies de botigues més concorregudes de la ciutat.

“Que la nostra nació estigui segura que els perpetradors d’aquest incident seran castigats com cal”, ha afirmat el president turc, Recep Tayyip Erdogan. Una persona hauria col·locat una borsa amb explosius en un banc a l’avinguda Istiklal i després d’allunyar-se aquesta hauria explotat, segons les imatges de càmeres de vigilància que ha difós la premsa turca.

Tots els ferits han estat posats sota supervisió mèdica. Li demanem misericòrdia a Déu per a aquells que han perdut la seva vida avui, i una recuperació ràpida als ferits”, ha expressat el governador d’Istanbul, Ali Yerlikaya.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides